donderdag 24 mei 2012

Verjaardagskaartje voor Maudy...

Voor de verjaardag van m'n vriendinnetje Maudy, had ik dit kaartje gemaakt. Ik wilde eens proberen om een kaartje van een nestabilitie te maken, dit is de "Labels One" mal. Ik vind hem erg leuk maar voor een kaartje moet ik eigenlijk toch wel de grotere nestie kopen. Komt dus op m'n lijstje te staan...

maandag 21 mei 2012

Zooooo hallooo!!! Daar ben ik weer... Ondanks dat ik geen nieuwe kaartjes geplaatst heb, heb ik niet stil gezeten! Tussen het verhuizen door, het klussen en de dozen uitpakken, heb ik af en toe toch nog een kaartje kunnen maken! We zitten inmiddels heerlijk fijn in ons nieuwe huis, de meeste dozen zijn uitgepakt en het aantal klussen neemt ook af... Dus hopelijk krijg ik ook weer meer tijd om lekker te freubelen want daar heb ik echt wel weer zin in!!! Hieronder staan weer een 8-tal nieuwe kaartjes. Nog niet alles staat er op, ik ben bijvoorbeeld ook nog met een Prima album bezig. Deze hebben we gemaakt op een workshop bij Simpel-Scrappen in Den Helder. Zodra de foto's erin zitten, zal ik deze ook online zetten. Hij is tot nu toe echt super mooi geworden!!! Echt trots op!!!

Happy Bird-day...

Mijn vriendin Diane is bijna jarig en deze kaart heb ik voor haar gemaakt. En ja, ook dit papier komt uit de restbak, hihi... Zo leuk om er mee te werken! In het begin had ik nog geen flauw idee wat het ging worden, maar vind hem toch nog erg leuk geworden!

Verjaardagskaart...

En weer een kaartje voor mijn (schoon)moeder! Dit keer omdat ze binnenkort jarig is... Ook deze stukjes papier kwamen uit mijn restbak. Soms is het echt een uitdaging maar ik zie ineens zoveel bruikbare rest stukjes, daar kan ik nog genoeg leuks mee maken!!!

Moederdag...

Voor mijn (schoon)moeder heb ik deze kaart voor moederdag gemaakt. Ze vond hem erg mooi! Ik probeer de laatste tijd wat meer met rest stukjes te werken en daar kwam dit stukje papier ook vandaan. Toch zonde om het niet meer te gebruiken??!!!

Beterschapskaart...

Een tijdje terug kreeg ik te horen, dat de tante van mijn vriendin ernstig ziek is. Deze tante ken ik ook en heb daarom deze fleurige kaart voor haar gemaakt...

Trouwkaart...

Mijn vriendin Maudy en haar man Martijn waren op 12 mei 2012 alweer 1 jaar getrouwd!!! Dit kon ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, en zeker niet met een "gewone" kaart. Ik hoop dat ze hem mooi zullen vinden, ik heb er m'n best op gedaan :-)

Uitnodiging 6 jaar...

Mijn oudste zoon is op 11 april 6 jaar geworden. Voor zijn kinderfeestje, wilde ik graag zelf de uitnodigingen maken en dit heb ik ervan gemaakt... Het cijfer 6 is met de cricut uitgesneden, het blijft een fijn apparaat!

Condoleance kaartje

Mijn nichtje belde met de vraag of ik een condoleance kaartje voor haar wilde maken. Aangezien ik niet super veel tijd had (zat midden in de verhuizing) maar dit wel graag voor haar wilde doen, heb ik onderstaand kaartje gemaakt. Deze had ik al eens eerder gemaakt en vind hem persoonlijk zelf erg mooi...

Paarse kaart...

Voor de verjaardag van mijn schoonzusje, heb ik deze kaart gemaakt. Aangezien paars haar lievelingskleur is, is hij dus paars geworden! Ze is de dag voor kerstdag jarig en ik wilde niets met kerst erin verwerken maar door de glitter en de blaadjes, past hij wel in het seizoen en is het extra feestelijk geworden. Op de foto lijkt de glitter erg op te vallen maar dat is in het echt een stuk minder het geval...