woensdag 26 oktober 2011

verjaardags kaart voor Sandra...

Mijn nicht Sandra is vandaag jarig en voor haar heb ik dit kaartje gemaakt. Helaas had ik niet zo heel veel tijd en is hij vrij simpel geworden. Maar door de vrolijk kleuren is hij wel "feestelijk" geworden. De magnolia stempel heb ik met mijn Copics ingekleurd.

dinsdag 25 oktober 2011

Verhuiskaartje...

Onze vrienden zijn sinds kort verhuist, dus een goede reden om een leuk kaartje te maken. Ik had al gelijk verzonnen wat ik wilde maken maar helaas is hij toch anders geworden dan ik van te voren had bedacht. Maar ondanks dat, vind ik hem toch wel erg leuk geworden!

maandag 17 oktober 2011

Een schaapje voor een schaapje...

De dochter van een goede vriendin van mij werd vandaag 5 jaar. Haar achternaam is Schaap en ik kon het niet laten om een kaartje met een schaapje te maken :-).

De bloemvorm (papier Echopark) is gemaakt met de Slice, deze mocht ik bij Maudy even uitproberen en is opgeplakt op kraft cardstock. De schaap stempel is van Lawn fawn en ingekleurd met Liquid appliqué, het merk van de tekst stempel weet ik helaas niet meer. Rondom heb ik met een zwarte marker een steepjes lijn gezet en in de hoeken drie kruisjes/kusjes waar ik een doorzichtige parel overheen heb geplakt. Ook op de bloemharten zitten doorzichtige parels.